La Bordeta està de festa!

Del 4 al 8 de setembre, a la Bordeta és festa major. El periodista i presentador Òscar Dalmau, fill del barri, és enguany el pregoner de la Festa Major de la Bordeta, que també ret homenatge a Jordi Bonet, l’arquitecte de l’església de Sant Medir (i de la Sagrada Família!) amb una exposició dels seus treballs a la Sala Nova. Dijous 5, després del pregó, una cercavila recorre el barri amb els Gegants de Sant Medir, que tornen a ballar gràcies a la nova colla gegantera. Diumenge 8 al matí fem una gimcana pels carrers del barri, oberta a tothom. I durant tots aquests dies, la festa regna en aquests carrers, amb música, balls, tallers infantils, teatre, gastronomia… consulteu el programa de cada carrer navegant pel menú. Com veieu, la Bordeta suma cada cop més!

Programa FM Bordeta (PDF)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.