Per una Festa Major segura, cuidem-nos!

És important que seguiu aquestes recomanacions ⬇️ si veniu a qualsevol de les activitats o concerts d’aquesta festa major!

🎫 Totes les activitats es realitzaran amb control d’aforament i reserva prèvia en línia, per telèfon o presencialment, així que cal ensenyar la reserva en paper o al mòbil tant per entrar com al sortir de l’espai.

🚪 Cada espai té entrades i sortides marcades: busqueu-les i feu-les servir sempre tal i com s’indica a la senyalització i per part de l’organització.

⌚ Mireu d’estar al carrer, espai o plaça 15 o 30 minuts abans de l’activitat per una bona gestió dels accessos.

🕔 Un cop passats 15 minuts de l’inici de l’esdeveniment, l’organització es reserva el dret d’invalidar la reserva en cas de no assistència, per tal de posar-la a disposició de tothom.

✋ A les entrades trobareu dispensadors de gel hidroalcohòlic i, en alguns dels espais, us prendran la temperatura. Si teniu símptomes de covid-19 o sou contacte estret d’una persona diagnosticada, si us plau, no participeu en aquestes activitats.

😷 L’ús de mascareta és obligatori per entrar i sortir de l’espai fins que estigueu asseguts. També és obligatori el seu ús per a qualsevol desplaçament dins l’espai.

🥤 Hi ha serveis de barra: només es pot consumir assegut al voltant d’una taula amb el vostre grup bombolla.

🛑 L’organització es reserva el dret d’expulsar persones de l’espai de la Festa Major en cas de detectar-hi qualsevol actitud homòfoba, xenòfoba, masclista o incívica.