Sopar als balcons

Aquest dissabte de Festa Menor als carrers i places de la Bordeta no podem repetir els sopars de germanor que tant ens agraden, però quedant-nos cadascú a casa seva soparem junts tots i totes: només cal que aprofiteu per sortir a sopar al vostre balcó o terrassa, si en teniu. En tot cas a partir de les 20 h connecteu amb Sants 3 Ràdio (103.2 FM), que des d’allà posarem la música. Si podeu, treieu la ràdio al balcó perquè tothom se n’adoni que és Festa Menor!

Podeu participar al programa, que se sentirà per la ràdio a tot la Bordeta, telefonant en directe al 93 298 19 19 o deixant ja el vostre comentari al grup Ets de la Bordeta a Facebook, on també ens podeu demanar la vostra cançó perquè soni dissabte en aquest sopar als balcons de la Bordeta.

Per decorar el vostre balcó amb la B de Bordeta, podeu fabricar-la vosaltres o bé passar aquests dies per la rambla de Badal (entre Constitució i Quetzal) i recollir un d’aquests fantàstics banderins que la Comissió de Festes de la rambla Badal, Parcerisa i Quetzal ha produït amb el suport de Nitia, la immobiliària del barri que no és com una immobiliària (rambla Badal, 52), i La Tagliatella, el restaurant italià de la Gran Via i l’avinguda del Carrilet on també pots demanar el sopar d’aquest dissabte.