Postal Amiga a les residències de gent gran

Un any més, hem portat el Nadal a les persones que viuen a les residències de gent gran de la Bordeta.  La Federació de Comissions de Festes de la Bordeta hem fet xarxa amb altres entitats de Sants, Hostafrancs i la Marina. Tots plegats hem lliurat 2.234 postals amb dissenys originals ambientats a cada barri, i dedicades personalment per part de moltíssimes persones voluntàries a d’altres més grans que viuen soles, en aquestes residències o a casa seva, connectades a través del programa Radars BCN.

A la Bordeta, tots els i les alumnes de primària de l’Escola Sant Medir han escrit una postal per a algun dels 150 residents a la Llar d’Avis del carrer de Gavà o a la Residència Mossèn Vidal i Aunós. Aquesta connexió intergeneracional ha estat un èxit, no només per les postals lliurades sinó per les boniques paraules plenes d’il·lusió, amb l’objectiu de treure un somriure a la persona que l’ha rebut.

Volem agrair de tot cor el suport facilitat per l’Escola Sant Medir per garantir que cada persona gran de les residències de la Bordeta rebia una #PostalAmiga escrita pel seu alumnat. Per un moment, els més petits han hagut de pensar en la persona que rebria la postal, la seva història, les seves vivències, i si això ha provocat una emoció a tothom, només podem dir gràcies. Agraïments també per a totes les entitats amb què hem col·laborat per fer-ho possible un any més: la Federació d’Hostafrancs, La Marina Viva i Sants 3 Ràdio, amb el suport del nostre Secretariat d’Entitats i de la Unió d’Entitats de la Marina, i del Districte de Sants-Montjuïc i el programa municipal Radars BCN. Seguim fent xarxa perquè el Nadal sigui precisament el moment per combatre la soledat no volguda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.