Una festa major diferent

Davant l’emergència sanitària que estem vivint aquest any, les comissions de festes de la Bordeta hem hagut de suspendre els actes de Festa Major als nostres carrers i places. Però ens hem aplegat per fer una festa diferent, unitària i amb totes les condicions de seguretat contra el contagi de la covid-19. Us convidem al pregó musical que fem divendres 4/09 a les 20 h a la pista de futbol de Can Batlló amb la música dels 80 en directe dels Black & White. Diumenge 6/09 a les 19 h tornem a aquest mateix recinte per cantar havaneres amb el Grup Montjuïc. I dissabte 5/09 de 20 a 23 h el sopar de germanor el farem tots plegats, però cadascú a casa seva: per sentir la música i els vostres veïns, connecteu la ràdio (103.2 FM) i treieu-la al balcó per acompanyar aquest sopar als balcons.

No és la Festa Major que ens agradaria, la que esperem tornar a fer gran l’any vinent amb la participació de tots i totes vosaltres. Però ens permet mantenir viva la flama de la Bordeta, que un any més suma per fer barri en aquestes circumstàncies tan adverses. La seguretat contra el contagi està garantida en aquests actes, tant al sopar als balcons com als concerts a Can Batlló, on cal dur mascareta fins seure amb la distància de seguretat en cadires ben desinfectades, igual que la barra i les vostres mans amb gel hidroalcohòlic. L’aforament és limitat i amb registre d’assistents. Podreu incriure-vos fàcilment per descarregar les vostres entrades gratuïtes a través d’aquest web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.