Nadal a la Bordeta

La rambla Badal ha esdevingut la Rambla de Nadal amb el pessebre que hi munta cada any al capdavall del passeig la Comissió de Festes de la Rambla Badal, Parcerisa i Quetzal. El van inaugurar diumenge 3 de desembre amb una xocolatada i l’actuació de la Coral Sant Medir. Enguany a més convoquen un Concurs de Guarniment de Balcons, amb un premi de 100€ per comprar a les botigues del barri, així que tota aquesta part de la Bordeta estarà més bonica que mai.

Després del pont, diumenge 17 tornem a celebrar el Nadal a la Bordeta per partida doble. Al carrer dels Jocs Florals, a les 11.30 h, comença el Caga Tió amb els pastorets, la Coral Sant Medir que hi canta unes nadales i els Gegants de Sant Medir fent-hi els seus balls. També hi podreu col·laborar amb la Marató de 3Cat comprant-hi xocolata desfeta i coques. A la plaça de Súria, a partir de les 12 h, mentre feu cagar el tió us pinten la cara als més petits. I després a la tarda, a partir de les 18 h, ve el Pare Noel i hi ha xocolatada infantil.

També podreu fer cagar el Tió al Mercat de Nadal que tindrà lloc divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24 a la Rambla de Nadal (rambla Badal de la Bordeta), amb més de 30 paradetes d’artesania, menjar, comerç loacal, entitats del barri i moltes sorpreses! Gràcies també a Badal Bordeta Comerç, l’associació de comerciants, que posa llums als carrers per fer-ne un barri “cinc estrelles”. Al Mercat de Nadal trobareu el Grup de Solidaritat de Sant Medir, que aquests dies també recull aliments i ven la seva pròpia artesania davant de la Parròquia.

Al jardí de l’Estació de Magòria guarneixen “l’arbre” de Nadal dimecres 13 i dijous 14 de desembre de 10 a 12 h. I el matí de dijous 21, grans i petits també hi buscaran el tió i el faran cagar.

Tot això sense oblidar-nos de felicitar el Nadal a ningú, gràcies a la Postal Amiga amb les imatges nadalenques i de la Bordeta que els nens i nenes de les escoles dediquen a les persones grans que viuen a les residències del barri. També tornarem a participar a la recollida solidària de joguines que organitza La Nau, portant-ne a Sant Medir, al Mercat de Nadal i als establiments de Badal Bordeta Comerç. Perquè cap nen ni nena no es quedi sense joguina després que, dijous 4 de gener, ens torni a visitar el rei Baltasar a la Rambla de Nadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.