Aquest Nadal, envia la #PostalAmiga

Amb les noves tecnologies i les xarxes socials, hem perdut el costum d’enviar postals i felicitacions de Nadal en paper. Enguany, la crisi sanitària i les mesures restrictives de seguretat ens han allunyat de les amistats, de la família i de les persones que estimem malgrat tenir-les a prop de casa. És per això que aquest any volem portar el Nadal a totes aquelles persones que estan soles a casa. I ho volem fer creant una xarxa de felicitacions entre els barris de la Marina, Sants, Hostafrancs, la Bordeta i Sants-Badal. La postal, dissenyada amb temàtica nadalenca per l’artista il·lustradora Maria Cuetos, tindrà motius representatius diferents per a cada barri. Per fer arribar il·lusió i companyia a molts veïns i veïnes d’aquests barris, hem creat la #PostalAmiga.

Podeu enviar una #PostalAmiga de quatre maneres:
✔ Acudir a un dels punts de recollida i fer-la arribar a qui vosaltres volgueu, per correu o deixant-li vosaltres a la bústia, com us sigui més fàcil.
✔ Als mateixos punts de recollida, també podeu felicitar els avis i àvies registrats al projecte d’acció comunitària Radars.
✔ Si no podeu venir, envieu-nos un text i el vostre nom a través de la web postalamiga.cat o al correu electrònic postalamiga@gmail.com i nosaltres ho farem arribar a la persona gran destinatària.
✔ A més, des de l’organització iniciarem una cadena d’enviament de postals que s’iniciarà a l’atzar en domicilis dels diferents barris.

Quins són els punts de recollida on podeu trobar la #PostalAmiga?

  • Centre Cívic Casa del Rellotge
  • Centre Cívic La Cadena
  • Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs
  • Sants 3 Ràdio
  • Centre Cívic Cotxeres de Sants
  • Comerços de Badal Bordeta Comerç

Sigui com sigui, ens agradaria comptar amb la vostra col·laboració compartint el moment d’escriure, enviar o rebre les postals també a Instagram o Twitter amb l’etiqueta #PostalAmiga. D’aquesta manera mantindrem viva la xarxa durant tot el Nadal. Podeu esmentar-nos als perfils @faechostafrancs @sants3radio
@lamarinaviva @fmbordeta.

La #PostalAmiga és una campanya organitzada per La Marina Viva, la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs (FAECH), Sants 3 Ràdio i la Federació de Comissions de Festes de la Bordeta, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona/ Districte de Sants-Montjuïc i del projecte Radars. Hi col·laboren el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i la Unió d’Entitats de la Marina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.