Rambla de Nadal

🎄 Aquest cap de setmana muntem la #RambladeNadal i diumenge 12 de desembre la inaugurem amb una xocolatada familiar i cantada de la Coral Sant Medir al costat del pessebre (18.30 h) i una mica més tard a l’arbre. També hi ha ja atraccions infantils a la rambla i, en col·laboració amb Badal Bordeta Comerç, enguany també hi tindrem firetes de Nadal (20-23/12 I 2-5/01) i llums als carrers d’aquest gran racó de la Bordeta.

També participem a la Postal Amiga i a la recollida solidària de joguines, fins al dia en què torni a la nostra rambla el rei Baltasar 👑. Visca el barri i la Ciutat de Nadal!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.