El món a la Bordeta

Badal Bordeta Comerç i la Federació de Comissions de Festes de la Bordeta organitzem la jornada festiva “El món a la Bordeta” el proper dissabte 2 de juliol a la rambla de Badal, per sobre del carrer de la Constitució. A més de presentar la Festa Major de la Bordeta, que tindrà lloc al voltant del primer cap de setmana de setembre (actes des del 31/08 al 10/09). amb aquesta tarda-nit intercultural volem reunir a la rambla Badal el veïnat de tots els orígens i edats. Per això hem preparat una programació d’actuacions de grups musicals i de dansa d’estils molt diversos, que es complementa amb l’oferta gastronòmica de la restauració local, de gustos també ben variats perquè té orígens arreu del món, tot i que els flaires es barregen al nostre barri.

Comencem la jornada (18.30 h) amb un concurs de postres del món, elaborats per veïns i veïnes a l’estil del seu país o comunitat d’origen. Podeu inscriure-vos-hi gratuïtament a:

 • SEY roba i complements: rambla Badal, 67-63
 • NITIA asesores inmobiliarios: rambla Badal, 52
 • FARMÀCIA CAN BATLLÓ: Quetzal, 31
 • FARMÀCIA BADAL 25: rambla Badal, 25

Veniu el 2 de juliol a ‘El món a la Bordeta’ i podreu tastar els postres o pastissos que demaneu, i votar pel que més us agradi. L’autor o autora del postre que hagi obtingut més vots quan, a quarts de nou, tanquem el certamen, s’endurà un minirobot de cuina!

Mentrestant, a l’escenari d”El món a la Bordeta’ s’aniran succeint les actuacions de diversos grups de música i dansa: balls típics, escoles de dansa, un grup de mariachis… mentre el públic pot gaudir, a més del  refresc de la barra, de l’oferta gastronòmica in situ de diversos restaurants i entitats del barri com ara el Centre Cultural Islàmic de Sants. Atesa la diversitat d’orígens i d’estils de cuina que representen, la presència de restaurants de la Bordeta servirà perquè la mostra intercultural sigui també gastronòmica.

Programació de música i dansa:

 • Expressions de Barcelona Ciutat Diversa (coordina: Cambalanes)
  • Paraguai
  • Santa Cruz
  • Xile
  • Bolívia
  • Hondures
 • La Urban Dance Factory
 • Shedam Tribal
 • Grup de ball “Son de México”
 • Mariachi “Barcelona Música”

Per al concert de la nit (22 h), ens reservem els ritmes de la gran orquestra Sabor Latino 86, amb els quals el veïnat de tots els orígens s’animarà a ballar cançons que coneixen i comparteixen. Posant l’accent en els ritmes llatins que des de fa molts anys formen part de la cultura musical popular dels nostres veïns i veïnes. Grans i petits/es, tothom a ballar fins a la fi de festa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.