Castanyada i Halloween a la Bordeta

En aquest barri ens agraden totes les tradicions de Tots Sants, així que primer celebrarem la Castanyada i després Halloween.

La Castanyada a la rambla Badal és divendres 21 d’octubre de 18 a 20.30 h. Veniu amb tota la família i us explicarem el veritable conte de la Castanyera, us pintarem les cares de Halloween (també dissabte d’11.30 a 13.30 h) i podreu fer-vos gegants amb els gegantons Medir, Tim i Tam. Sí, els renovats gegantons de l’Escola Proa surten de l’escola i es trobaran per primer cop amb el Medir a la rambla Badal! No hi faltaran les castanyes ben cuites, els moniatos, les panotxes de blat de moro i els panellets d’un forn del barri amb una mica de moscatell.

Dissabte i diumenge també hi haurà castanyes d’11 a 14 h i de 17 a 19 h, a la parada de la Comissió de Festes de la rambla Badal, Parcerisa i Quetzal. Ah, i aprofiteu també per comprar ja la loteria de Nadal i els números de la rifa del barri per no quedar-vos sense!

El cap de setmana següent, la festa de Halloween és dissabte 29 d’octubre a la plaça del Fènix. El ball de disfresses terrorífiques començarà a les 22.30 h amb la discomòbil de la Comissió de Festes de la Fènix. I a partir de les 23.30 h, la festa i el petardeo estan garantits amb la gran DJ Marikarmen Free. No us ho perdeu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.